Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend.

Etos Jong services

Hoge kwaliteit foto's en prachtige monturen, wij zijn veel meer dan alleen een drogist

Etos Jong heeft naast het uitgebreide drogisterij en parfumerie aanbod ook een fotoservice en Eyelove brillen service.

Etos Jong

Top kwaliteit foto

Digitale foto's direct afdrukken of pasfoto's laten maken.

Onze fotoservice wordt verzorgd door Fuiji Color Nederland. Deze centrale behoort tot de beste kwaliteitsfotocentrales van Europa.

Direct afdrukken digitale foto's & pasfoto's.
Tevens kunt u bij van onze winkel terecht voor het direct afdrukken van digitale foto's. Deze kunt u aanleveren op diverse gangbare geheugenkaarten of zelfs via Bluetooth rechtstreeks van je mobiele telefoon! Ook voor pasfoto's welke geschikt zijn voor paspoort of rijbewijs kunt u bij ons terecht. De apparatuur en de medewerkers zijn in staat om pasfoto's te maken die aan alle wettelijke eisen voldoen. De winkels die zijn voorzien van deze services kunt u hiernaast vinden.

Een goede look met een goede bril

Nu ook gratis oogmeting zonder afspraak!

De 233 zeer modieuze monturen worden gepresenteerd in een opvallend wandmeubel met moderne uitstraling. Op deze manier kan de consument op haar gemak allerlei monturen passen zonder verplichtingen. De prijs van een complete bril op sterkte (montuur plus glazen) is € 49,- en voor een multifocale bril (inclusief onzichtbaar leesgedeelte) € 99,-. Ook kun u tegenwoordig kiezen voor maar €149,- voor een multifocale bril met een breed leesgedeelte, dit bied veel meer leescomfort . Alle blanke glazen zijn voorzien van een ontspiegeling en hardingslaag. U kunt iedere bril ook als zonnebril laten maken met bruine of grijze glazen. Bij sterktes vanaf 3.00 worden de glazen zonder bijbetalen extra dun geslepen. Dit is in de meeste gevallen honderden euro’s goedkoper dan bij de opticien.

Een bril kopen is eenvoudig en snel. De consument kiest in alle rust een leuk montuur. Is de keuze gemaakt, dan zal de opgeleide medewerker de bestaande bril of de gegevens van een recente oogmeting gebruiken om het montuur van de juiste glazen te voorzien.

Nu ook: de mogelijkheid om uw ogen gratis te laten meten. U hoeft hier geen afspraak voor te maken, u kunt zo langskomen. De bril wordt besteld en na twee weken ligt deze klaar bij ons in de winkel.
EYELOVE Brillen maakt het met deze prijsstelling mogelijk om voor elke gelegenheid een passende, leuke en trendy bril te dragen.

Etos Jong