LENTE BIJ ETOS

Top producten in onze etalage

Wij hebben onze top 10 producten voor u in onze etalage gezet!

U kunt de onderstaande producten in onze winkel vinden met nog veel meer aanbiedingen wij helpen u graag verder.


Desquared Red

De nieuwste geur van Desquared voor dames is fruitig dmv de cranberry's en lychee , maar toch ook sensueel door de magnolia en roos die je duidelijk ruikt. En natuurlijk mag er geen hout tonen ontbreken : dit zijn ceder en amber . Deze maken de geur juist weer krachtig en uniek.


Verkrijgbaar in onze winkel

So scandal

De nieuwste damesgeur van Jean Paul Gaultier bevat oa oranjebloesem , tuberoos . Door deze ingrediënten is deze geur super vrouwelijk en bloemig


Verkrijgbaar in onze winkel

Coach Dreams

Deze sprankelende en bloemige geur bevat oa : peer, Gardenia en muskus


Verkrijgbaar in onze winkel.

Marc Jacobs

Marc Jacobs is één van de invloedrijkste mode ontwerpers ter wereld. Net zoals zijn mode iconisch is zijn ook zijn parfums dat. Daisy en Deadence. De allernieuwste geur van Marc Jacobs heet: Daisy Love. Deze bevat o.a. Madelief blaadjes en sprankelende kasjmier muskus.


Verkrijgbaar in onze winkel.

La Belles en Le Beau by JeanPaul Gaultier

Jean Paul Gaultier introduceert 2 verleidelijke geuren : La Belles voor de vrouw , deze bevat oa peer en vanille. Le Beau voor de man bevat oa tonkaboon en kokos . Beide geuren zijn sensueel en ruiken verslavend lekker!


Verkrijgbaar in onze winkel.

Coach platinum

Coach Platinum is geïnspireerd op een Amerikaanse Road-trip. Dit heren parfum opent met frisse geur noten van o.a. zwarte peper olie. Het hart bevat o.a. de volgende houtsoorten: Cashmeran, Patchouli en Sandelhout. Verkrijgbaar in 30-50 en 100 ml.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Alka

Voor veel mensen is het nog niet bekend hoe een verzurende voedingspatroon en levensstijl de gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden. De gespecialiseerde producten van ALKA helpen u met het ontzuren van het lichaam. Kom eens langs in de winkel voor meer informatie.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Bountiful

Bountiful hanteert een ruim assortiment gezondheidsproducten met de keuze uit heerlijke pure sappen of granen , noten en andere pure producten. zo biedt Bountiful u de mogelijkheid te werken aan een gezond leven.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Pupa Explosive lashes mascara

Een zwarte mascara met een explosief effect! De rijke textuur en de speciaal gevormde borstel zorgen voor volle en perfect gedefinieerde wimpers met een verleidelijke krul.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Pupa Vamp All in one mascara

Ga voor een verleidelijke look met PUPA Vamp all in one mascara . Deze mascara heeft alles : volume, krul en prachtige lengte. Ook stimuleert deze mascara de wimpergroei waardoor je na 30 dagen vollere wimpers hebt .


Verkrijgbaar in onze winkel

Royal Green Magnesium

Het eerste product ter wereld dat Magnesium, vitamine D en Ashwagandha in gecertificeerde biologische vorm levert. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de normale werking van de spieren en het zenuwstelsel. Ashwagandha draagt bij aan de normale weerstand en tegen stress.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Vitalize Cholesterol evenwicht

Bevat o.a. Rode gist rijst , dit werkt als een natuurlijke stanine. Het draagt bij tot de instandhouding van een normaal cholesterol gehalte in het bloed.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Solgar Scuttellariae

Een krachtige formule die op een natuurlijke manier verlichting geeft bij hooikoortsklachten. werkt niet versuffend .


Verkrijgbaar in onze winkel.

Collistar HD Ultra lifting face and neck cream

Deze rijke creme van Collistar geeft een onmiddellijk liftend effect, vermindert de rimpels en verbetert de gezichtscontour. Ook verkrijgbaar in de HD serie : oogcontour creme , nachtmasker en ampullen die een direct liftend effect hebben.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Etos Jong Folder

Bekijk online onze nieuwe Etos folder.

Eyelove brillen

Een goede look met een goede bril. Nu ook gratis oogmeting zonder afspraak!


Fotoquelle

Top kwaliteit foto's! Digitale foto's direct afdrukken of pasfoto's laten maken.


Etos folder

Schoonheid, gezondheid en verzorging, elke week de beste aanbiedingen.


Google winkeltour

Neem via onze Google pagina een virtuele tour door onze nieuwe winkel.