TOP PRODUCTEN

Top producten in onze etalage

Wij hebben onze top 10 producten voor u in onze etalage gezet!

U kunt de onderstaande producten in onze winkel vinden met nog veel meer aanbiedingen wij helpen u graag verder.


Bountiful

Bountiful hanteert een ruim assortiment gezondheidsproducten met de keuze uit heerlijke pure sappen of granen , noten en andere pure producten. zo biedt Bountiful u de mogelijkheid te werken aan een gezond leven.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Orthica Orthiflor

Orthica , specialist in hoogwaardige probiotica soorten. O.a. Orthiflor original is een probiotica mix met 9 verschillende bacteriestammen, deze variant bevordert een evenwichtige darmflora.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Alka

Voor veel mensen is het nog niet bekend hoe een verzurende voedingspatroon en levensstijl de gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden. De gespecialiseerde producten van ALKA helpen u met het ontzuren van het lichaam. Kom eens langs in de winkel voor meer informatie.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Royal Green Magnesium

Het eerste product ter wereld dat Magnesium, vitamine D en Ashwagandha in gecertificeerde biologische vorm levert. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de normale werking van de spieren en het zenuwstelsel. Ashwagandha draagt bij aan de normale weerstand en tegen stress.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Vitalize Cholesterol evenwicht

Bevat o.a. Rode gist rijst , dit werkt als een natuurlijke stanine. Het draagt bij tot de instandhouding van een normaal cholesterol gehalte in het bloed.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Solgar Imune complex

Advances immune complex met vitamine D3 en beta glucans om uw weerstand te ondersteunen. Een combinatie van o.a. vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Collistar Made in Italy collectie

De nieuwe collectie is geïnspireerd op 4 steden in Italië. Milaan, Florence, Rome en Napels. Met de prachtige stralende finish en fluweelzachte texturen in de make-up artikelen kan je een natuurlijke look combineren met metallic en glitter.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Pupa Explosive lashes mascara

Een zwarte mascara met een explosief effect! De rijke textuur en de speciaal gevormde borstel zorgen voor volle en perfect gedefinieerde wimpers met een verleidelijke krul.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Scandal by Night by JeanPaul Gaultier

Scandal met een hoofdletter S. Scandal by Night eau de parfum is een vriend van de nacht. Het is een damesgeur van vrijheid, zoals de zoete honing van het leven. En het is ook de honing die je ruikt in het hart van deze geur.


Verkrijgbaar in onze winkel.

PacoRabanne Pure XS pour homme

Een ongetemde oriëntaalse geur. Obsessief, heet en fris. Overdaad in zijn puurste vorm. Met o.a. Kaneel, gember en witte Thijm.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Marc Jacobs

Marc Jacobs is één van de invloedrijkste mode ontwerpers ter wereld. Net zoals zijn mode iconisch is zijn ook zijn parfums dat. Daisy en Deadence. De allernieuwste geur van Marc Jacobs heet: Daisy Love. Deze bevat o.a. Madelief blaadjes en sprankelende kasjmier muskus.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Coach platinum

Coach Platinum is geïnspireerd op een Amerikaanse Road-trip. Dit heren parfum opent met frisse geur noten van o.a. zwarte peper olie. Het hart bevat o.a. de volgende houtsoorten: Cashmeran, Patchouli en Sandelhout. Verkrijgbaar in 30-50 en 100 ml.


Verkrijgbaar in onze winkel.

Etos Jong Folder

Bekijk online onze nieuwe Etos folder.

Eyelove brillen

Een goede look met een goede bril. Nu ook gratis oogmeting zonder afspraak!


Fotoquelle

Top kwaliteit foto's! Digitale foto's direct afdrukken of pasfoto's laten maken.


Etos folder

Schoonheid, gezondheid en verzorging, elke week de beste aanbiedingen.


Google winkeltour

Neem via onze Google pagina een virtuele tour door onze nieuwe winkel.